5 Μαΐου 2010

να παραιτηθούν!

Zούμε ιστορικές στιγμές κατάρρευσης του μεταπολιτευτικού συστήματος διακυβέρνησης της χώρας. Ο θυμός της κοινωνίας είναι μεγάλος και θα γίνει μεγαλύτερος. Ορισμένοι εκ των πρωταιτίων της σημερινής τραγωδίας επιμένουν όμως να προκαλούν το κοινό αίσθημα. Ο λόγος γι’ αυτούς οι οποίοι συνέπραξαν για να πλουτίσουν διάφορα συμφέροντα σε βάρος του Δημοσίου με ανεξέλεγκτες προμήθειες ή γι’ αυτούς που έκαναν αθρόους διορισμούς όταν γνώριζαν ότι η χώρα χρεοκοπούσε. Κάποιοι εκ των πρωτεργατών του σημερινού φιάσκου είχαν την πρόνοια να αποσυρθούν εγκαίρως από την ενεργό πολιτική ζωή. Κάποιοι άλλοι όχι. Ας αναλάβουν τώρα έστω την ευθύνη που τους αναλογεί και ας παραιτηθούν από τα αξιώματα που κατέχουν ή διεκδικούν. Αν μη τι άλλο, θα σταματήσουν να βαρύνουν τον δημόσιο κορβανά τον οποίο με τόση ανευθυνότητα και φαυλότητα διαχειρίσθηκαν. [λινκ]

φυλακή στα λαμογια και στους ψεύτικους ήρωες!

1 σχόλιο:

Kyra είπε...

Οκ! Αλλα δεν ειναι ψευτικο να γραφεται κατι τετοιο απο δημοσιογραφο σε ελληνικη εφημεριδα για να το διαβασεις εσυ ο ελληνας αναγνωστης? εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

δλδ, τι? η αστεια ιστορια με την οποια γελαγαμε (διοτι μεταξυ μας το λεγαμε και χαχανιζαμε τοτε παλια πριν το 2010) εγινε ξαφνου δημοσιογραφικο γεγονος??? και τους βαραινει ολους?
και για ποια καταρρευση της χωρας μιλαμε?? αυτη η χωρα ηταν παντα κατω... οι πολιτες της ειμασταν παντα με τον κωλο πανω.

οσο για τα χρεη και τα λοιπα και τα λοιπα, δεν νομιζω οτι ειναι πραγματικοτητα. τραγικο ειναι που πρεπει ολες οι χωρες να παρουν μεγαλα δανεια (τα οποια θα οδηγησουν στην διαλυση) απο οργανισμους (και θα μας κανουν μεγαλη χαρη).

(((ε, τωρα μην περιμενεις κι εσυ πολλα... πρωι ειναι ακομα)))