17 Οκτωβρίου 2010

σημειώματα σκέψεων για περαιτέρω..... ξύσιμο

1) δεν μου αρέσουν τα ψέματα. ποτέ δεν μου άρεσαν από τότε που είδα ότι μπορεί να πληγώσω με αυτά. και εσύ ρε φιλαράκι πως της είδες?...μαλάκια δεν είναι? χαραμίζεις την ελεύθερη σου ώρα με πόνο χωρίς λόγο...γιατί το ψέμα είναι πόνος ρε μαλάκα/ο μου!!! και να λες ψεματάκια επειδή σε κάνουν καλύτερο/η ή απλά για το συμφέρων μια στιγμής, απλά σε κάνουν καραγκιόζη... πάρε καμιά 'φραντζόλα' και βούλωστο!

2) μαθαίνεις πάντα από φυσική... στην κβαντομηχανική, ποτέ δεν μπορείς να βρεις την ακριβή ιστορική κατάσταση μιας συγκεκριμένης στιγμής/γεγονότος. το παρελθόν έχει τόσες άπειρες λύσεις και αιτίες, που ποτέ δεν μπορείς να βρεις πια είναι τα πραγματικά στάδια μια τωρινής κατάστασης.. .αντιθέτως, εάν κοιτάξεις μια κατάσταση τωρινή, μπορείς να δεις το μέλλον της (ή να θεωρήσεις ποιο είναι) καθώς θα μπορείς να δεις την ορμή της καταστάσεως. επίσης όταν προσέξεις μια κατάσταση, αυτή θα αλλάξει για πάντα... δίδαγμα: να δίνουμε σημασία μόνο σε ότι αξίζει? να μην κολλήσουμε σε ότι έχει να κάνει με τις σκέψεις από το παρελθόν (μαζί με τις σκέψεις και του κόμπους τους) και απλά να συνοδεύουμε της σημερινές καταστάσεις για ένα διαφορετικό μέλλον?

3) σίγουρα ο 'δημιουργός/οι' όταν μας έφτιαχνε/αν εάν δεν έπαιζε/αν ζάρια, έπαιζε/αν μονόπολη !


4) το σύμπλεγμα σκορπιού με δράκο της φωτιάς έχει πολύ ενέργεια τελικά..... και αναπάντεχα...πολλά γεμάτα φεγγάρια!!!

5) όσοι βρίσκουν προβλήματα στους άλλους... γιατί αποδεικνύετε ότι αυτοί έχουν πολλά προβλήματα που δεν βλέπουν? (ο επαρχιωτισμός καλά κρατεί!... και η βλαχιά με το ταγάρι δεν φεύγει)

6) ... ταξιδάκι σε πόλις τις ευρώπης? ή ... ανατολικότερα της ινδίας / δυτικότερα της τζαμαϊκας?

7)...μερικοί φίλοι/ες που με την καρδιά τους σε κάνουν να μένεις με ανοιχτό το στόμα ... και υπάρχουν και οι μελλοντικοί φίλοι/ες, αυτοί που όταν μιλήσατε σοβαρά για πρώτη φορά ανακάλυψες ότι ένα ακόμα κομμάτι από το παζλ βρέθηκε

8).... κινέζικη δεκαετία...καιρός για ....

6 σχόλια:

DRAMA QUEEN είπε...

Σοκαρίστηκα τόσο πολύ από την απάντηση σου, που ενώ τα έχω παρατήσει ένιωσα πως πρέπει να σου απαντήσω ευθείς αμέσως. Σοκαρίστηκα ακόμα περισσότερο από αυτό που διάβασα.
Θα πιούμε ποτό Ταυλάνδη τελικα; :)

the BluElephant είπε...

... περίμενε να περάσουν οι μουσώνες όμως!!!


(σοκάρισμα εις διπλούν!?)

Kyra είπε...

alazis

the BluElephant είπε...

μπα... που να αλλάξει ένας ελέφαντας? απλά.. όπως υπάρχουν παράλληλα σύμπαντα, έτσι και οι φάσεις του καθενός μας...

καλημέρες κιόλας

zekia είπε...

"ένα ακόμα κομμάτι από το παζλ βρέθηκε" τι αληθινό που είναι αυτό...

Aurangel είπε...

Υπέροχο ιστολόγιο!
Την καλημέρα μου!